Ενημερωμένο υλικό στην η-τάξη του σχολείου μας για το Πανελλαδικά Εξεταζόμενο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ»

Δημοσίευση από Χρήστο Ρέτσα

Στο πλαίσιο των επαναλήψεων που πραγματοποιείται την τελευταία περίοδο στο Πανελλαδικά Εξεταζόμενο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ» του Τομέα Πληροφορικής, η σχετική ηλεκτρονική τάξη (η-τάξη, e-class) του σχολείου μας για το μάθημα (διαθέσιμη στην διεύθυνση tiny.cc/retsas-diktya2) εμπλουτίζεται συνεχώς με υλικό για τις επαναλήψεις.

Συγκεκριμένα

  1. εμπλουτίστηκαν τα φύλλα εργασίας του διδάσκοντα για όλες τις παραγράφους του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος και τον φάκελο Φύλλα Εργασίας ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ.
  2. προστέθηκαν φύλλα εργασίας άλλων συνδέλφων για όλες τις παραγράφους του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος και τον φάκελο Φύλλα Εργασία ΤΡΙΤΩΝ.
  3. προστέθηκαν επαναληπτικά διαγωνίσματα για μεγάλες ενότητες του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος της ηλεκτρονικής τάξης και τον φάκελο Διαγωνίσματα-> Διαγωνίσματα Τελικών Επαναλήψεων.

Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από συναδέλφους, όσο και από μαθητές άλλων σχολείων  που ενδιαφέρονται για το μάθημα.

Καλή μελέτη σε όλους!!!

Ο διδάσκων,

Χρήστος Ρέτσας

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση