Ενημερωτική συνάντηση των Σ.Σ.Ε. με τους Διευθύντριες/ντες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου

Το 1ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο, πραγματοποίησε την πρώτη ενημερωτική συνάντηση των μελών του (Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου) με τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες και τις  Προϊστάμενες όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, κύριος Βασίλειος Καραγιάννης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, κυρία Μαρκέλλα Παραμυθιώτου, ο Αναπληρωτής του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, κύριος Γεώργιος Ζερβός και η Προϊσταμένη του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Σύρου, κυρία Μαργαρίτα Γουρνίκη. Η Οργανωτική Συντονίστρια του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ., Δρ Ειρήνη Τσαβαλά,  παρουσίασε τους σκοπούς ίδρυσης και λειτουργίας των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και τα στελέχη του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο.

Ακολούθησαν εργασίες σε επιμέρους ομάδες, κατά βαθμίδα εκπαίδευσης, με τους αντίστοιχους Συντονιστές Ε.Ε., κατά τις οποίες συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις για την καλύτερη συνεργασία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. με τα σχολεία και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Τέλος η Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, Δρ Πανορμίτσα Παπακαλοδούκα, έκανε μια πρώτη σύντομη ενημέρωση σε σχετικά θέματα και απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ειδικότερα στην κυρία Παρασκευή Κοντού.

Η Οργανωτική Συντονίστρια Δρ Ειρήνη Τσαβαλά, κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Επιμορφώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.