Επιμορφωτικό υλικό συνάντησης «Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα: Προετοιμάζοντας το σχολείο για να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις κρίσης»

Πρόκειται για το υλικό των παρουσιάσεων της Σ.Ε.Ε. κ. Χατζηπέτρου με θέμα «Υγεία, πρόνοια και ευεξία στο σχολείο: Γενικές κατευθύνσεις» και της κ. Χαρδαλούπα, Ψυχολόγου από το Χαμόγελο του Παιδιού με θέμα  «Στήριξη του σχολείου σε καταστάσεις κρίσεων» κατά την επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/9/2020 με θέμα «Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα: Προετοιμάζοντας το σχολείο για να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις κρίσης»,  σύμφωνα με την Απόφαση της Ολομέλειας του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (Πράξη 15η/04-09-2020).

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση της Σ.Ε.Ε. κ. Χατζηπέτρου με θέμα «Υγεία, πρόνοια και ευεξία στο σχολείο: Γενικές κατευθύνσεις» κάντε κλικ εδώ..

Για να κατεβάσετε το πληροφοριακό υλικό της κ. Χαρδαλούπα, Ψυχολόγου από το Χαμόγελο του Παιδιούμε θέμα  «Στήριξη του σχολείου σε καταστάσεις κρίσεων» κάντε κλικ εδώ..

 

Δημοσιεύθηκε στην Υλικό Επιστ. & Παιδ. υποστήριξης, Υλικό Επιστ. και Παιδαγωγικής υποστήριξης. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.