Υλικό (στα Γαλλικά) που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Ημερίδας «Διαχείριση της γλωσσικής ποικιλότητας στο ελληνικό σχολείο: Προκλήσεις και προοπτικές δράσης για την τάξη»

Πρόκειται για τα αρχεία (PPT) που παρουσιάστηκαν από τις δύο προσκεκλημένες εισηγήτριες Dominique Macaire και Séverine Behraστο στο πλαίσιο της Ημερίδας με τίτλο «Διαχείριση της γλωσσικής ποικιλότητας στο ελληνικό σχολείο: Προκλήσεις και προοπτικές δράσης για την τάξη»που διοργάνωσε το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας και με την υποστήριξη της Π.Δ.Ε. Αττικής στις 24 Φεβρουαρίου 2020. Δύο από τα επισυναπτόμενα αρχεία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης και το τρίτο στο εργαστήριο που ακολούθησε με τίτλο «Εκπαιδευτικά εργαλεία και μαθησιακές δραστηριότητες για μια συμπεριληπτική διαχείριση της ετερότητας/ετερογένειας στην τάξη: Διακύβευμα, δεξιότητες, παραδείγματα.»

Για να κατεβάσετε τα αρχεία κάντε κλικ στους παρακάτω ηλ. συνδέσμους:

Στρογγυλή Τράπεζα Α΄ μέρος

Στρογγυλή Τράπεζα Β΄ μέρος

Εργαστήριο

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Υλικό Επιστ. & Παιδ. υποστήριξης, Υλικό Επιστ. και Παιδαγωγικής υποστήριξης και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.