αν

Μένουμε σπίτι και επισκεπτόμαστε μουσεία

Μένουμε σπίτι και επισκεπτόμαστε Παιδικά Μουσεία και Μουσεία Παιχνιδιών

Επισκεφτείτε Παιδικά Μουσεία και Μουσεία Παιχνιδιών μέσω των βιντεο που ακολουθούν..
Discovery Children’s Museum
Ο Blippi θα μαθαίνει για διάφορα πράγματα σε αυτό το παιδικό μουσείο, όπως τα πειρατικά πλοία, τις διαφορετικές δουλειές, τις τέχνες, το παιχνίδι, τα υφάσματα και άλλα πολλά! Σε αυτό το διασκεδαστικό βίντεο τα παιδιά θα μάθουν με τον Blippi μέσω της δύναμης των εκπαιδευτικών βίντεο και των τραγουδιών, διασκεδαζοντας. Το Blippi κάνει εκπαιδευτικά βίντεο για νήπια και διασκεδαστικά τραγούδια για μικρά παιδιά.

Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών
Το Moυσείο Μπενάκη Παιχνιδιών με πυρήνα την συλλογή της Μαρίας Αργυριάδη, η οποία συγκαταλέγεται στις δέκα καλύτερες της Ευρώπης. Παρουσιάζει παιχνίδια, βιβλία, έντυπα, ρουχισμό και αντικείμενα της παιδικής ηλικίας από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση