το βαλς του σκαντζόχοιρου

Από τα σχόλιά σας είδα ότι ότι το παραμύθι με τον σκαντζόχοιρο, δεν πέρασε απαρατήρητο. Έτσι λοιπόν μου δώσατε την ιδέα, για έναν σκαντζόχοιρο που χορεύει και μάλιστα βαλς, έναν χορό που ξέρω ότι σας αρέσει να χορεύετε και σεις. Και με το δίκιο σας, είναι ένας χορός που τον χορεύουμε δυο δυο, ζευγάρια, κοιτώντας ο ένας τον άλλο. Φυσικά και στο χορό, όπως και στη μουσική, όλα επιτρέπονται αρκεί να χαιρόμαστε με αυτό που κάνουμε. Μπορεί κάποιος να χορέψει και μόνος του, βάζοντας τα δικά του βήματα, δημιουργώντας τη δική του χορογραφία.

Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η μουσική! Ακούστε την και λίγο αλλιώς:

Παρατηρείτε διαφορές και ποιες; Ακούστε, ξανά την ίδια σύνθεση, την ίδια μουσική ιδέα, με άλλο τρόπο παιγμένη.

Πως σας φάνηκε; Ορίστε και ο τρόπος που την έπαιξε αυτός που τη σκέφτηκε:

Πάρτε το σκαντζόχοιρο του παραμυθιού αγκαλιά και χορέψτε κι αν αυτός σας κρύβεται, ε τότε, ζητήστε από τη μαμά ή τον μπαμπά, ή από το αγαπημένο σας κουκλάκι να χορέψει μαζί σας. Συγκεντρωθείτε στη μουσική και αυτή θα σας δείξει τα βήματα. Καλή διασκέδαση!

9 σχόλια στο “το βαλς του σκαντζόχοιρου

    • Σε πιστεύω Έλενα. Οι μεγάλοι μερικές φορές είναι ντροπαλοί και δεν χορεύουν, όμως έχουν εσάς τα παιδιά που τους δίνετε κουράγιο και τολμούν και τότε ξαναθυμούνται τι ωραίο πράγμα είναι ο χορός και πόσο όμορφα νοιώθουμε όταν χορεύουμε με κάποιον που αγαπάμε.Να το θυμάσαι και να ξεσηκώνεις και τη μαμά και το μπαμπά για χορό.Φιλιά.

  1. Στον Σπύρο άρεσε πιο πολύ η πρώτη και η τρίτη εκδοχή. Στην τρίτη μάλιστα χορέψαμε για πολύ ώρα!

  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
    ΤΗΣ ΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΑΛΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ!! ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΟΛΥ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ !!!!! ΝΑΓΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.