το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο

Μια ιστορία που θα διαβάσετε με παρέα και νομίζω πως θα την συζητήσετε, μην ξεχάσετε να την ζωγραφίσετε, να μπει μαζί με τις άλλες ζωγραφιές σας.

https://www.youtube.com/watch?v=niziicrwdUY

 

10 σχόλια στο “το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο

  1. Καλημέρα κυρία Ρούλα , μου το διάβασε η μαμά μου και ζήτησα να σας γραψει ότι δε μου άρεσε και έκλαψα γιατί δεν ταίριαζε πουθενά ….

  2. Καλημέρα κυρία μου! Στεναχωρέθηκα στην αρχή που το κομμάτι-που- έλειπε δεν ταίριαζε κάπου, αλλά το τέλος μου άρεσε! Ζωγράφισα το κομμάτι-που-έλειπε να σκάει το ευαίσθητο μπαλόνι και μετά που αλλάζει σχήμα και συναντά το μεγάλο Ο.

  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ !!!ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Ο ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΖΙ!!!!

  4. Θέλω να δημοσιεύω και να απαντώ όλα σας τα σχόλια. Επειδή όμως μου είναι καινούργια όλα αυτά κάνω και λάθη. Έτσι έχω στείλει απαντήσεις τις οποίες δεν βλέπω, κάποια “πατατούλα” έχω κάνει. Αν λοιπόν δεν παίρνετε απάντηση θα μου το λέτε.
    Τώρα θέλω να σας πω κάτι για τη στεναχώρια που σχεδόν όλοι νιώσατε διαβάζοντας την ιστορία, με το κομμάτι που λείπει και το μεγάλο Ο. Διαβάζουμε και λέμε ιστορίες γιατί μας διασκεδάζουν, μας ταξιδεύουν, μας ξεκουράζουν, μας κάνουν να ονειρευόμαστε, μας νανουρίζουν για να κοιμηθούμε, μας δίνουν πληροφορίες και μας μαθαίνουν πράγματα για τη ζωή και τους ανθρώπους. Όμως κάνουν και κάτι άλλο, μας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε συναισθήματα που κάποιες φορές κρύβονται μέσα μας χωρίς να ξέρουμε το πως και πότε γεννήθηκαν. Συνήθως είναι στεναχώρια, λύπη,φόβος, ντροπή, … .Οι ιστορίες λοιπόν που κάποιες φορές μας κάνουν και κλαίμε, ή μας φοβίζουν, συναντούν τη στεναχώρια, που κρύβεται μέσα μας και τη βοηθούν να βγει έξω, να την ξεφορτωθούμε. και όταν ξεφορτωθούμε τις στεναχώριες και τους φόβους μας, μπορούμε να είμαστε πιο χαρούμενοι, να απολαμβάνουμε περισσότερο τα πράγματα που μας αρέσουν και μας ευχαριστούν.

  5. Καλησπέρα κυρία μου άρεσε πολύ η ιστορία με το κομμάτι που λείπει και στο τέλος χάρηκα που μπόρεσε να κυλήσει μόνο και να βρει το μεγάλο Ο . Αυτό θα ζωγραφίσω αύριο το πρωί. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια και οι ταινίες που μας προτείνετε και έχω κάνει πολλές ζωγραφιες. Καληνύχτα.

  6. Κυρία, στην αρχή δάκρυσα…. αλλά μετά χάρηκα που το κομμάτι-που- έλειπε έγινε και αυτό Ο.

  7. Κυρία, στεναχωρήθηκα λιγάκι, όμως μου άρεσε πολύ που το κομμάτι που λείπει κατάφερε σιγά – σιγά να μεταμορφωθεί σε μικρό ο και στο τέλος να συναντηθεί με το μεγάλο Ο. Αυτό ζωγράφισα!

  8. Χαίρομαι που τελικά περάσατε καλά. Χαίρομαι ακόμα που ενώ νιώσατε στεναχώρια, δεν το αφήσατε, αλλά το είδατε μέχρι τέλος. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είναι μόνη της και για πάντα, ούτε η χαρά, ούτε η στεναχώρια. Πότε η μια εμφανίζεται και πότε η άλλη , χαρά και λύπη και ξανά χαρά και λύπη και ξανά και ξανά….

Τα σχόλια είναι κλειστά.