σβήστε τα φώτα…

Σας στέλνω μια ταινία που μου αρέσει πολύ. Δεν μπορούμε να πάμε όλοι μαζί στον κινηματογράφο, μπορούμε όμως να δούμε όλοι την ίδια ταινία. Παρακολουθήστε την, συγκεντρωμένοι, χωρίς να κάνετε κάτι άλλο, και κυρίως χωρίς φαγητό και λιχουδιές μπροστά σας. Χρειάζεστε όλη την προσοχή σας, γιατί έτσι  η σκέψη και τα συναισθήματά σας, θα ενωθούν με αυτό που θα βλέπουν τα μάτια σας και ακούν τα αυτιά σας, αυτό είναι το μυστικό για να ακολουθείστε το κόκκινο μπαλόνι στο ταξίδι του. Θα σας πρότεινα να την δείτε μαζί με τη μαμά, ή το μπαμπά, ή ακόμα καλύτερα και με τους δυο, ώστε όλοι μαζί να  συζητήσετε αυτό που θα δείτε. Η καλύτερη ώρα πιστεύω ότι είναι το απόγευμα, ή νωρίς το βραδάκι, αφού θα έχετε παίξει αρκετά, θα έχετε ζωγραφίσει, τραγουδήσει, χορέψει, θα έχετε βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού και θα έχουν τελειώσει και οι εργασίες των μεγάλων. Είναι Κυριακή άλλωστε, η τέλεια μέρα για κινηματογράφο.

https://www.youtube.com/watch?v=V12H2mteniE

η ταινία τελείωσε, πως σας φάνηκε; τι συναισθήματα νιώσατε;

7 σχόλια στο “σβήστε τα φώτα…

  1. “Το τέλος με έκανε να νιώσω χαρούμενος επειδή το παιδάκι με το ένα κόκκινο μπαλόνι πήρε πολλά μπαλόνια”. ~ Λούκας

  2. Καλημέρα! Είδαμε χθες το βραδάκι την ταινία και του Σπύρου του άρεσε πολύ! Ρωτούσε συνέχεια “μα έχουν ζωή τα μπαλόνια; Πώς μπορεί και κινείται από μόνο του”; Τον παραξένεψε πολύ αυτό! Μπορώ να πω ότι ένιωσε και χαρά και λύπη!

  3. Καλημέρα! Παρακολουθήσαμε κι εμείς την ταινία οικογενειακώς! Άρεσε πολύ στην Έλενα, ιδιαίτερα το σημείο που συναντιούνται το αγοράκι με το κοριτσάκι- το κόκκινο με το μπλε μπαλόνι. Αν μπορούσε, λέει, θα έβαζε περισσότερο χρώμα σε όλη την ταινία!

    • Γεια σου Έλενα, τι ωραία που είσαι εδώ. Έχεις δίκιο για το χρώμα που λείπει και χαίρομαι που το πρόσεξες. Μου έδωσες μια ιδέα με αυτή σου την παρατήρηση και σε ευχαριστώ. Σε φιλώ γλυκά, ένα φιλί και στο φασολάκι, ξέρεις εσύ…

  4. Δεν έχουμε προλάβει να δούμε την ταινία..θα την δούμε σήμερα. Όσον αφορά στο βραδινό τραγουδάκι, το ακούσαμε και ηρεμήσαμε μια χαρά..

  5. Καλημέρα !! Είδαμε και εμείς όλοι μαζί την ταινία ! Την Κατερίνα την στενοχώρησε που έσκασε το μπαλόνι .. στο τέλος η απορία της ήταν γιατί εκείνη δεν την σηκώνουν τα μπαλόνια ψηλά όταν τα κρατάει όλα μαζί ;; Φιλιά σε όλους σας !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.