παραμύθι

Αναρωτιέμαι ποια βιβλία να ΄χετε διαβάσει αυτές τις μέρες; Είναι βλέπεις κλειστά τα σχολεία, οι βιβλιοθήκες, ακόμα και τα βιβλιοπωλεία. Ελπίζω να έχετε βιβλία στο σπίτι, μα μην σας λείπουν. Αν όμως τα έχετε διαβάσει όλα και θέλατε να ανακαλύψετε καινούργια, ψάξτε τη βιβλιοθήκη του “μικρού αναγνώστη”, είμαι σίγουρη ότι θα ταξιδέψετε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. θα περιμένω με αγωνία και περιέργεια μεγάλη, να μάθω ποιο βιβλίο διαλέξατε. Μην ξεχάστε να μ΄ενημερώσετε…

https://www.openbook.gr/mikros-anagnostis/

12 σχόλια στο “παραμύθι

  1. Ο ΠΑΡΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ <>ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.

  2. Ο Λούκας διάβασε τα: “Ο φεγγαροσκεπαστής” και “Το Πάσχα του Πασχάλη” και είπε ότι ήταν τέλεια και τα δυο.

  3. Καλησπέρα σε όλους !! Η Κατερίνα διάλεξε το Πόσα λέει η ελιά πόσα ακούει ο λαγός !!! Της άρεσε πολύ η διαδικασία !!

  4. Καλησπέρα σε όλους! Ο Σπύρος διάβασε τα εξής βιβλία : “Ο σκαντζόχειρος που ήθελε να τον χαϊδέψουν”, “Το Πάσχα του Πασχάλη”, “Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί” και “Ο μικρός ζωγράφος των βράχων”. Του άρεσαν όλα μα πιο πολύ “Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί”. Και ένα μήνυμα από τον Σπύρο, “Φιλιά πολλά στην κα Ρούλα και σε όλους τους φίλους και φίλες του και ανυπομονεί να ανοίξει το σχολείο”!

    • Σπύρο, καλοδεχούμενα τα φιλιά και σ΄ευχαριστώ πολύ.Όχι μόνο ακρόαση βιβλίων παρακαλώ, να παίζουμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να ζωγραφίζουμε, να κάνουμε δουλειές στο σπίτι. Φιλιά πολλά.

  5. Χθές βράδυ διάβασα “Τα φαντασματάκια της γυάλινης αυλής” και “Τα αδέσποτα”. Μου άρεσε πιο πολύ “Τα αδέσποτα”.

  6. Σήμερα διάβασα το παραμύθι “Ιστορίες που τις είπε η πέτρα” και ήταν όμορφο. Σπύρος

Τα σχόλια είναι κλειστά.