1ο Νηπιαγωγείο Πύλου

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Συμμετοχή στην eTwinning δράση για το STEM

Ιαν 201816

Mε χαρά λάβαμε το ενημερωτικό mail σχετικά με την επιλογή μας στο πρόγραμμα. 23 Ελληνικά Νηπιαγωγεία  επωφελούνται της δράσης, κι εμείς ανήκουμε σ αυτή την ομάδα!!!

Εκ μέρους της ΕΥΥ eTwinning, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο σας έχει επιλεχθεί για τις ανάγκες υλοποίησης τη δράσης STEM. 
Συγκεκριμένα θα λάβετε εξοπλισμό BeeBot με σκοπό την αξιοποίησή του για τη δημιουργία ανάλογου project, προσανατολισμένα στo STEM.
Ο έλεγχος ότι έχουν υλοποιήσει έργο θα γίνει από τον υπεύθυνο της δράσης STEM και πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς 2017-2018. Ο/η υπεύθυνος εκπαιδευτικός θα υποβάλλει αίτηση για εθνική ετικέτα ποιότητας. Θα υπάρξει αναφορά στο τέλος της χρονιάς στην ΕΥΥ και παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου μαζί με τις επιπτώσεις στους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας, ενδεχομένως τους μαθητές και την ευρύτερη σχολική κοινότητα.
Ο σκοπός της δράσης είναι η εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με τη συναρπαστική εκμάθηση της φυσικής, της τεχνολογίας, των μαθηματικών και της μηχανικής (STEM), πρακτικά χωρίς θεωρίες και περιττή ορολογία, και  μεθόδων ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων εφευρετικότητας , αλγοριθμικών & προγραμματιστικών προτύπων και επίδειξης ομαδικού πνεύματος.

Εγκρίθηκε και το project!!!

Σύμπραξη Ελλάδας-Πορτογαλίας

 
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή στην eTwinning δράση για το STEM    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

SAFER INTERNET DAY

Kατηγορίες

Let’s do it GREECE

Let’s do it GREECE


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων