Σας ενημερώνουμε ότι μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου,θα ξεκινήσει Ομάδα Γονέων για τους γονείς των παιδιών των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών της Χίου.
Η ομάδα γονέων θα έχει ως θεματολογία την κατανόηση των βασικών αναγκών των παιδιών της νηπιακής και σχολικής ηλικίας καθώς και τη βελτίωση της επικοινωνίας και των σχέσεων των μελών της οικογένειας. Επίσης, η ομάδα γονέων στοχεύει στη στήριξη των γονέων στο ρόλο τους, στην αποδοχή των συναισθημάτων των παιδιών και στη βελτίωση της συνεργασίας μαζί τους.
Η ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 10.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου. Συνολικά θα γίνουν έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών. Συντονίστρια της ομάδας θα είναι η ψυχολόγος της Διεύθυνσης, Αγγελική Πουλάκη. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη δράση καθώς και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ψυχολόγο της Διεύθυνσης, στο τηλέφωνο 22713-50053 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Αφήστε μια απάντηση