Για τους γονείς

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ  ΤΥΡΝΑΒΟΥ

      Οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ομάδα δράσης γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, που ανταποκρίθηκαν  άμεσα στο αίτημα μας για την αγορά  ψυγείου, οθόνης smart TV και dvd player, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της σχολικής μας μονάδας.

Με την ευγενική σας προσφορά, αγαπητοί μας γονείς, συμβάλλετε θετικά στην πραγμάτωση του κοινού μας στόχου για ένα σχολείο σύγχρονο, εξοπλισμένο και ικανό να πετύχει.

Η στάση σας αυτή μας εμψυχώνει και λειτουργεί ανατροφοδοτικά  στη συνέχιση του έργου μας.

 

 

 

 

 

Αγαπητοί μας γονείς,

σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας, οι ψυχολόγοι του Συμβουλευτικού κέντρου ” Μέριμνα”  έχουν συντάξει δύο κείμενα, τα οποία βοηθούν τους γονείς να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των καιρών και να στηρίξουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους.

Το πρώτο κείμενο αφορά οδηγίες για το πώς οι γονείς να φροντίσουν τον εαυτό τους ώστε να είναι σε θέση να λειτουργούν στον γονικό ρόλο τους με επάρκεια. Το δεύτερο κείμενο αφορά προτάσεις για το πώς οι γονείς να συζητούν και να στηρίζουν τα παιδιά τους στον καιρό της πανδημίας.

ΜΕΡΙΜΝΑ για γονείς – Συζητειστε και Στηρίξτε τα παιδιά σας

ΜΕΡΙΜΝΑ για γονείς – Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας