Χιονάνθρωποι

Γεια σας αγαπητά μου παιδιά!! Η αποστολή μας για αυτό το Σαββατοκύριακο έχει να κάνει με τους αγαπημένους μας χιονάνθρωπους. Εύκολες κατασκευές που μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά και ευκαιρία για παιχνίδι. Διαλέξτε όποιο σας αρέσει ή και όλα μαζί. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!

Πρώτος τρόπος : χρειαζόμαστε ένα άδειο βάζο, βαμβάκι , μια κάλτσα, και κορδέλες. Γεμίστε το βάζο με βαμβάκι και βάλτε την καλτσούλα σαν σκουφάκι στο πάνω μέρος του βάζου. Στολίστε με μια κορδέλα την κορυφή της κάλτσας και δέστε μια άλλη κορδέλα στη μέση του βάζου σαν κασκόλ.  Είναι έτοιμος!!! Το μόνο που μένει είναι να κολλήσετε τα χαρακτηριστικά και τα κουμπιά του.

Αν δεν θέλετε να βάλετε βαμβάκι, μπορείτε να βάψετε το βάζο  και μετά να το στολίσετε και μπορείτε να το κάνετε σαν ένα φωτιστικό , βάζοντας μια λάμπα μέσα τους.

Πηγή: Τεχνοτροπίες και διακόσμηση.

Αν πάλι δεν έχετε βάζο, με δυο καλτσούλες σας , μπορούν να γίνουν τα πιο γλυκά χιονανθρωπάκια. Βάλτε μέσα σε μία άσπρη  κάλτσα, αρκετό ρύζι για να γεμίσει. Με λαστιχάκια δημιουργήστε κεφάλι και λαιμό, βάλτε τη δεύτερη κάλτσα για σκουφάκι και …..έτοιμο!!!!! Απομένει να προσθέσετε τα χαρακτηριστικά και το κασκόλ του.

Πηγές φωτογραφιών: howareyoumum.wordpress.com , fanpage , psipsines.blogspot.com

 

Πηγές: nipio.gr , kindergarten stories.com , taniamanesi-kourou ,e-children.blogspot

Αφήστε μια απάντηση