Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

 Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες, πρωτόγνωρες συνθήκες έναρξης και λειτουργίας των σχολείων με την υποχρεωτική τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ, αλλά ευελπιστούμε και ευχόμαστε ότι με την συλλογική προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη τήρηση των μέτρων προς όφελος της υγείας όλων μας, να έχουμε μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους!

 Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάνε όλα καλά! Έχουμε φροντίσει ώστε το Νηπιαγωγείο μας να λειτουργήσει με όλους τους κανόνες ασφαλείας που προτείνουν οι ειδικοί. Ζητάμε την συνεργασία σας και την βοήθειά σας ώστε να μπορέσουμε να βγούμε όλοι γεροί και δυνατοί από αυτή την υγειονομική κρίση. Ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και μένουμε ασφαλείς.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  για πλήρη ενημέρωση.

https://mathainoumeasfaleis.govgr/

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητά μας παιδιά  και γονείς του Νηπιαγωγείου μας,

με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και σας ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά.

Σε κάθε νέα σχολική χρονιά θέτουμε  πάντα στόχους για επιτυχίες αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι προσδοκίες μας . Στοχεύουμε  σε έννοιες αδιαπραγμάτευτες και αξίες διαχρονικές, που δημιουργούν ένα άτομο ικανό, αξιόλογο, με ήθος, με πνευματική καλλιέργεια,  με κύριο «όχημα» τη γνώση και την κριτική σκέψη.

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ:

Ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς , θα γίνει στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου,

την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

στις 10:45πμ.

 

Για την αποφυγή συνωστισμού, τα  νήπια θα προσέλθουν στο σχολείο με έναν συνοδό, φορώντας μάσκες και θα μπουν από την πίσω πόρτα που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο του νηπιαγωγείου.

 Στην οδό Ευθ. Γουνιτσιώτου  βρίσκεται η πάροδος που οδηγεί σε αυτή την είσοδο για το νηπιαγωγείο.