Ανοιξιάτικη κατασκευή για το τμήμα Ένταξης αλλά και για όλα τα παιδιά.

Παιδάκια μας η άνοιξη είναι εδώ.

     Η όμορφη μέρα της Πρωτομαγιάς πλησιάζει και όλοι μαζί  θα καλωσορίσουμε το τρίτο παιδάκι της άνοιξης το Μάιο, που μαζί του φέρνει στεφανάκια με πολύχρωμα λουλούδια, πεταλούδες. Σε λίγες μέρες που θα βγαίνετε λίγο από το σπίτι με τη μαμά και το μπαμπά για μια βόλτα, πάντα με προσοχή, θα δείτε και από κοντά τα ανθισμένα λουλούδια και τις πεταλούδες. Τι λέτε να φτιάξουμε στο σπίτι τις δικές μας πεταλούδες και όμορφα λουλούδια, όπως θα κάναμε και στο σχολείο για να υποδεχτούμε το Μάη; Το μόνο που θα χρειαστεί είναι οι παλάμες σας, υλικά που έχετε στο σπίτι, τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά και έτοιμα.
     Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα να κάνετε αυτές τις απλές και διασκεδαστικές κατασκευές παρέα με τα παιδάκια σας. Μάλιστα, μια ωραία ιδέα θα ήταν να συμμετέχετε όλοι,  τα αδελφάκια  και γιατί όχι,η μαμά και ο μπαμπάς, και να σχεδιάσετε και να κόψετε τις παλάμες από τα μέλη όλης της οικογένειας . Έτσι Θα έχει ο καθένας τις δικές του πεταλούδες και λουλούδια.
Και μην ξεχνάτε,  στείλτε μας στο email του σχολείου ζωγραφιές, κατασκευές ή ότι άλλο θέλουν οι μικροί μας μαθητές και εμείς θα τα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας. Όπως κάναμε στα ταμπλό του σχολείου μας, όπου έβλεπαν τα ίδια τα παιδιά τις υπέροχες εργασίες τους, αλλά και εμείς οι νηπιαγωγοί και εσείς οι γονείς, καμαρώναμε τα όμορφα αποτελέσματα της προσπάθειας των παιδιών μας.
Και με το επόμενο  τραγουδάκι,  στέλνουμε σε όλα τα παιδιά  ένα γλυκό φιλάκι!!!!!