Καλωσόρισμα μετά το Πάσχα.

Καλημέρα αγαπημένα μας παιδιά, Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν τις γιορτινές μέρες που πέρασαν. Χρόνια πολλά στην Αναστασία, στον Αναστάση , στον Γιωργάκη , σε όλα τα παιδάκια,γονείς , παππούδες, γιαγιάδες που γιόρταζαν .Σήμερα είμαστε πάλι κοντά σας μετά από τις γιορτινές μέρες του Πάσχα .

Ελπίζουμε να περάσατε πολύ όμορφα με υγεία και χαρά. Ένα ευχάριστο νέο θα σας πούμε!!!! Μένοντας σπίτι όλο αυτό το καιρό βοηθήσαμε να μην εξαπλωθεί ο κορονοιός . Θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι κάποια στιγμή να φύγει  εντελώς !

Είμαστε σίγουρες ότι κάνατε πολύ ωραίες δραστηριότητες αυτές τις μέρες στο σπίτι σας. Θα  θέλαμε να προτείνουμε πως όποια παιδάκια έχουν κρατήσει φωτογραφίες τους από ότι έκαναν αυτές τις μέρες του Πάσχα, μπορούν να μας τις στείλουν . Κατασκευές , ζωγραφιές , βιντεάκια και ό,τι θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, μπορείτε να μας τα στέλνετε στο γνωστό e-mail του νηπιαγωγείου μας και εμείς θα τα αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας!!

Προσοχή όμως ,αγαπητοί μας γονείς,  να μας στέλνετε φωτογραφίες όπου δεν θα φαίνονται τα προσωπάκια των παιδιών. Είναι ωραία η περιήγηση και η ενασχόληση με το διαδίκτυο αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει  προστατέψουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους του!!!