1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αρχικό μέγεθος 3

Μήνας: Ιανουάριος 2024

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας 2023-2024



Λήψη αρχείου

Σου χαρίζω ένα βιβλίο … με αγάπη!!!

Με ιδιαίτερο  ενθουσιασμό παραλάβαμε ένα κιβώτιο με βιβλία κι άλλα σχολικά δώρα από τους καινούριους μας φίλους από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή Αθηνών! Ένα δώρο που το ετοίμασαν με αγάπη μόνο για μας!!! Τέτοιες κινήσεις αγάπης και προσφοράς μας δίνουν ελπίδα και δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας.

Pictures for recognition page2

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το περσινό μας έργο eTwinning με τίτλο: ” Οur planet, our home, childhood in nature”

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Τα έργα στα οποία απονέμεται η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι εκείνα με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ εκείνων που έλαβαν την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Απονέμεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (CSS) του eTwinning σε εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν σε ένα έργο, όπως αναφέρεται παρακάτω.

  • Ο εκπαιδευτικός έχει προταθεί για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας από τουλάχιστον έναν Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης, μετά από διαδικασία επιλογής. Κάθε Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης προωθεί το ανώτερο ένα τρίτο των κατόχων Εθνικών Ετικετών Ποιότητας με βάση τη βαθμολογία ποιότητας.
  • Το έργο περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο εταίρους που έχουν λάβει Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Καταγραφή

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥ ΖΗΝ
1. Υποθεματική

ΥΓΕΙΑ: Διατροφή και Άσκηση


Οι ντεντέκτιβ ανακαλύπτουν το μυστικό για σώμα γερό και μυαλό καθαρό

 



Λήψη αρχείου

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ
Πιστοποιητικό υιοθεσίας 9110223 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ page 0001

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας κορυφαίος οργανισμός που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Στο σχολείο μας γνωρίζουμε πως εκπληρώνοντας το όνειρο ενός άρρωστου παιδιού δεν του χαρίζουμε μόνο το χαμόγελο και μερικές ξέγνοιαστες στιγμές αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Του δίνουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του. Με το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, τα παιδιά μας συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο και αρχίζουν να νιώθουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους. Ανακαλύπτουν, επίσης, πως μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν χαρά, ελπίδα και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά.Το σχολείο μας προσέφερε στον οργανισμό και προμηθεύτηκε αστεράκια, τα οποία έφτασαν και μας γέμισαν χαρά.

Mία ομαδική ζωγραφιά για την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής 2023-2024.

 

415483493 1201634907478927 6960630738427976548 n

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς