Συμμετοχή στη δράση του Human Stories και Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά των ογκολογικών κλινικών

Κανένα μικρό σχολείο δεν είναι μόνο του. Αυτά τα Χριστούγεννα ας γίνουμε συνοδοιπόροι τους. Στηρίζουμε τα μικρά Δημοτικά σχολεία των Αρκιών, της Θύμαινας, στο Διαφάνι της Καρπάθου και στη μικρή μας Τέλενδο στέλνοντας μία ευχή, μία ζωγραφιά, μια κάρτα. Ας βοηθήσουμε τους μικρούς μαθητές να νιώσουν μοναδικοί και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα. Να γνωριστούμε. Να μοιραστούμε στιγμές, και εικόνες από τις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Να φέρουμε το “καλοκαίρι” στις καρδιές μας ξανά. 

Με μεγάλη χαρά το 1ο νηπιαγωγείο Προσοτσάνης συμμετέχει στη δράση του Human Stories, ώστε κανένας μαθητής και καμία μαθήτρια σε κανένα μικρό σχολείο της χώρας μας να μην νιώθει μόνος. Τα παιδάκια μας έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων.


Επίσης τα παιδιά έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με δικές τους ευχές, οι οποίες με την μέριμνα του Συλλόγου WinCancer θα παραδοθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων στα παιδιά που θα βρίσκονται στα Νοσοκομεία. Φτιάχνουμε το δικό μας επισκεπτήριο αγάπης ! Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και σκληρή, γι΄αυτό και κανένας δεν πρέπει να νιώθει μόνος του σ΄ αυτή τη μάχη. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι καρτούλες που έφτιαξαν τα παιδιά με τόση αγάπη να φέρουν χαρά και χαμόγελα σε όλους!!!


https://www.humanstories.gr/kanena-mikro-scholeio-den-einai-mono-toy-ayta-ta-christoygenna-as-ginoyme-synodoiporoi-toys/?fbclid=IwAR2RAoQ6_HL6cOIIXz8kyLl23ceaSXzxvmdLDUeCLY0SsJhUN6C3LY4jquk