12η ΑΠΟΣΤΟΛΗ etwinning: Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΠΙΤΑΚΗ!!!

12η (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)ΑΠΟΣΤΟΛΗ etwinning:

“Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΠΙΤΑΚΗ!!!”

Αγαπητά μας παιδιά, οι αποστολές του Άκη του σπιτάκη έφτασαν στο τέλος τους…! Το καλοκαιράκι έφτασε και ο Άκης ο Σπιτάκης με μια βαλίτσα στο χέρι ετοιμάζεται για διακοπές!

Όπως θα κάνετε κι εσείς φαντάζομαι σε λίγο καιρό…! Γέμισε την βαλίτσα του με όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε…μένοντας σπίτι μαζί! 

Όμως πριν ξεκινήσει χρειάζεται έναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θέλει να ξέρει πού θα πάει, τι θα δει και τι θα φάει…! Τι λέτε θα τον βοηθήσουμε; 

Διαβάστε το παρακάτω γράμμα που σας στέλνει με πολύ συγκίνηση και τις οδηγίες του για την τελευταία μας αποστολή, γιατί θα του λείψετε πολύ!

Λεπτομέρειες θα δείτε στο παρακάτω βιντεάκι:

Παιδιά, ήρθε η ώρα να δείξουμε και στα παιδιά των υπόλοιπων σχολείων τον τόπο μας! Να γίνουμε φωτογράφοι, και να φτιάξουμε τον ταξιδιωτικό οδηγό που ζητάει ο φίλος μας ο Άκης ο Σπιτάκης!!! 

Πού ξέρετε μπορεί να μας βοηθήσει κι εμάς αυτός ο οδηγός να διαλέξουμε πού θα πάμε διακοπές!

Στείλτε μας (όσες θέλετε!) φωτογραφίες που ΕΣΕΙΣ θα τραβήξετε από τον τόπο σας/περιοχή που μένετε (Πεύκη): πχ. Από τα σχολεία, την παιδική χαρά που πάτε, το πάρκο, την εκκλησία, κάποια ταβέρνα που πηγαίνετε, κάποιο κτίριο, αθλητικό σύλλογο, μουσείο ή εργοστάσιο της περιοχής μας, από κάποιο σπίτι ή νεοκλασικό που σας αρέσει, δρομάκι κτλ., ακόμη και έθιμο της περιοχής μας αλλά και παραδοσιακή συνταγή της Πεύκης!

[Προσοχή! Μην μας στείλετε έτοιμες φωτογραφίες από άλλες πηγές, καθώς δεν θα γίνουν δεκτές προς δημοσίευση-παρουσίαση στον χάρτη που θα φτιαχτεί σε συνεργασία και με τα υπόλοιπα σχολεία!!!)

TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΙΝΑΚΑ (PADLET) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/5/2020 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ!!!