#Μένουμε σπίτι 1 ενημερωνόμαστε και προσέχουμε

Αν δεν υπήρχαν και τα “κυματάκια” στη ζωή,
δεν θα καταλαβαίναμε ίσως την αξία της “γαλήνης”..

Αγαπημένοι μας γονείς, όπως ήδη γνωρίζετε τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις διακοπές του Πάσχα. Ο χρόνος είναι πολύς και δύσκολα περνάει για όλους μας. Οφείλουμε όμως να φανούμε δυνατοί, με σύνεση και  ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην καλή ψυχολογία των παιδιών. Για να μη χαθεί η επαφή τους με το σχολείο είναι καλό να επισκέπτεστε μαζί με τα παιδιά το blog του Νηπιαγωγείου μας, όπου εμείς θα αναρτούμε δραστηριότητες και προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης.  Μπορείτε να στέλνετε τις ζωγραφιές των παιδιών στο mail@nip-palaiok.thess.sch.gr κι εμείς θα φροντίσουμε να τις ανεβάσουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν από σήμερα διαβάζοντας το παραμύθι “ένας ιός με κορώνα”. Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο για να το διαβάσετε:

https://online.fliphtml5.com/ksfx/tcou/?fbclid=IwAR1MsYo_rLIJGd_mQ456trt28YmHcIxLcjhEC9QxDJglJxtxhgi6xNDV_XM#p=4

Τώρα, σε ένα φύλλο χαρτί  ζωγραφίστε τον ιό όπως τον φαντάζεστε. Θέλουμε πολύ να δούμε τις ζωγραφιές σας…..και οι πρώτες ζωγραφιές έφτασαν. Μπράβο στα παιδιά και στους γονείς:

 

Τι λέτε για ένα παιχνίδι με τους αριθμούς; Συμπληρώστε το παζλ των αριθμών. Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο. Με τον κέρσορα σύρετε και τοποθετήστε στη σωστή θέση τα κομμάτια για να σχηματιστεί ο αριθμός:

http://www.kidmedia.gr/AppData/101_PAZL_NUM_PC.html

Συγχαρητήρια τα καταφέρατε!!!

Σε ένα φύλλο χαρτί γράψτε όπως μπορείτε τους αριθμούς ή ζωγραφίστε τους όπως τους φαντάζεστε:

Κι ένα μήνυμα από τις δασκάλες σας την κα Ιωάννα, την κα Μαρία και την κα Δήμητρα:

” Σας αγαπάμε πάρα πολύ και μας λείπετε μικρά μας. Θέλουμε να είστε καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας, να ακούτε τους γονείς σας και να περνάτε ευχάριστα τις μέρες που μένετε στο σπίτι. Μένουμε μέσα για το καλό όλων μας. Να ξέρετε ότι ο χρόνος κυλάει  και θα επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας Νηπιαγωγείο. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας υποδεχτούμε, να σας σφίξουμε στην αγκαλιά μας και να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή”.

Ήρθε η στιγμή να στείλετε κι εσείς τα δικά σας μηνύματα αγάπης σε φίλους και συμμαθητές. Πάρτε λοιπόν μολύβια και χαρτί, γράψτε ή ζωγραφίστε το μήνυμά σας κι εμείς θα φροντίσουμε να το ανεβάσουμε στο blog για να το δούνε όλοι:

Σας χαιρετάμε τραγουδιστά. Ακούστε το τραγούδι και τραγουδήστε μαζί μας. Θα βρεθούμε ξανά, όταν όλα πια θα έχουν περάσει….

Σας αγαπάμε!!!

Μία σκέψη στο“#Μένουμε σπίτι 1 ενημερωνόμαστε και προσέχουμε

  1. Τέλειο τραγουδάκι..Πολύ συγκινητικό….Ευχαριστούμε. Καλή υπομονή σε όλους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.