Το Φθινόπωρο στο Νηπιαγωγείο μας

Το Φθινόπωρο έφτασε για τα καλά στο Νηπιαγωγείο μας. Παρατηρούμε τις αλλαγές της φύσης, τα χρώματα  και με δημιουργική διάθεση συνθέτουμε φθινοπωρινές εικόνες . Τα χέρια μας γίνονται κορμοί δέντρων και τυπώνουμε φύλλα χρησιμοποιώντας πώματα από φελλό.OLYMPUS DIGITAL CAMERA…Και είναι έτοιμα τα καδράκια μας:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η χαρά της δημιουργίας μας έχει συνεπάρει. Συνεχίζουμε με αμείωτο κέφι και συνθέτουμε με την τεχνική του κολλάζ μία ακόμη εικόνα της Φθινοπωρινής φύσης για να διακοσμήσουμε την τάξη μας. Επειδή πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι άχρηστο κι όλα τα υλικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, κόβουμε λωρίδες χαρτιού από εφημερίδες, περιοδικά, κολλάμε φύλλα δέντρων που μάζεψε η Νεφέλη μαζί με τη μαμά της….

OLYMPUS DIGITAL CAMERAκαι να το αποτέλεσμα:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα μικρά χεράκια έκαναν πάλι το θαύμα τους!!!

3 σχόλια στο “Το Φθινόπωρο στο Νηπιαγωγείο μας

  1. Καταπληκτικά όλα! Συγκινήθηκα. Χαράσσοντας τα πατουσάκια εμείς κάνουμε κάθε Χριστούγεννα ταρανδάκια (κολλώντας πάνω ματάκια, μύτη και στόμα) και τα βλέπουμε πόσο μεγαλώνουν! Από εδώ στο εξής θα κάνουμε και κορμούς δέντρων το φθινόπωρο με τα χεράκια! Πολύ ωραία ιδέα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.