ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ SELF-TEST ΣΤΗ NEA ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS

Αγαπητοί γονείς καλημέρα και καλό μήνα!
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ όπου θα δηλώνονται τα αποτελέσματα των self-test των μαθητών/τριών πριν την Τρίτη και την Παρασκευή ή όποιας άλλης ημέρας επιστρέφει το παιδί στο σχολείο έπειτα από απουσία.
Για την είσοδο στην πλατφόρμα χρειάζονται οι κωδικοί TAXISNET και το ΑΜΚΑ.
Aφού επιλέξετε την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και, ακολούθως, την κατηγορία «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19», στη συνέχεια θα γίνει η αυθεντικοποιήση με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet), και ακολουθείτε τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος.
Αιτήστε και αποδέχεστε την καταχώρηση της δήλωσής σας στην ηλεκτρονική θυρίδα του 1ου Νηπιαγωγείου Οβρυάς.Το πρωί της επόμενης ημέρας η Προϊσταμένη θα βλέπει και θα έχει στα χέρια της τις καταστάσεις των μαθητών/τριών που επιτρέπεται να βρίσκονται στο σχολείο με βάση το αποτέλεσμα του self-test.
Προσοχή!!!
Από 1η Νοεμβρίου δεκτές μπορούν να γίνουν μόνο οι σχολικές κάρτες από την πλατφόρμα edupass.gov.gr .

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της σχολικής κάρτας, γίνονται δεκτές και χειρόγραφες, εφόσον περιέχουν ακριβώς τα ίδια στοιχεία με αυτά που εμφανίζει η κάρτα της πλατφόρμας.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ SELF-TEST ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε οπτικοποιημένες οδηγίες για την πρόσβαση στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/

https://alfavita.gr/sites/default/files/2021-10/2021-10-31_EduPass_%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82_str.pdf