Δωρεάν συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Υγείας από το Δήμο Κηφισιάς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή)
ΔΩΡΕΑΝ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμος Κηφισιάς δείχνει άλλη μια φορά την ευαισθησία του όσον αφορά τον μαθητικό πληθυσμό. Προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από παιδιάτρους.
Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄ Δημοτικού. Επίσης είναι ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη φοίτησή τους σε όλες τις βαθμίδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το ΑΔΥΜ ισχύει για τρία σχολικά έτη από την έκδοσή του, για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κατατίθεται ως δικαιολογητικό στην Α΄ τάξη και Δ΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου, στην Α΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου. Τηρείται στις σχολικές μονάδες με ευθύνη των Διευθυντών τους.
Η συμπλήρωση θα γίνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας
την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 20:00
και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 8:30 – 14:00.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

( Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλώ στείλτε ένα mail στη ηλ. δ/νση efyraki@yahoo.gr ή sms στο 6944703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο παιδιού, τάξη, ημέρα και ώρα που θα έρθετε και ένα τηλ. επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την ώρα. )

Η πρόεδρος
της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Δήμου Κηφισιάς
Κατερίνα Καραλή