• European Radio Logo
  • Μικρός Αναγνώστης

    Μικρός Αναγνώστης
  • Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών

    Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών
  • Πρόσφατα σχόλια

    ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ COVID 19
    Eύχομαι χρόνια πολλά υγεία και κάθε καλό σε όλες και όλους ! Με την έναρξη των μαθημάτων σας ενημερώνω για τα μέτρα που ισχύουν από 1/5/2002 για τα σχολεία: Διατηρείται η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και η χρήση αντισηπτικών, ο τακτικός αερισμός χώρων, ο σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών και εξοπλισμού, τα ξεχωριστά διαλείμματα κ.λπ.
    Παύει να υφίσταται η υποχρέωση διενέργειας υποχρεωτικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 για τους μαθητές/τριες κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο. Οι μαθητές/τριες δεν υποχρεούνται να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr για τη δήλωση τακτικών εβδομαδιαίων ελέγχων – παρά μόνο στην περίπτωση που είναι στενές επαφές με επιβεβαιωμένο κρούσμα εντός ή εκτός σχολικού πλαισίου και πρέπει να δηλώσουν τα αποτελέσματα των προληπτικών διαγνωστικών και αυτοδιαγνωστικών ελέγχων στους οποίους πρέπει να υποβληθούν.
    Σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος στην τάξη, ισχύουν τα παρακάτω για εμβολιασμένους και μη μαθητές και εκπαιδευτικούς: α. Παραμονή του κρούσματος σε απομόνωση επί 5 ημέρες τουλάχιστον, με ημέρα λήψης του θετικού τεστ να θεωρείται ως ημέρα 0. β. Μετά την πάροδο 5 ημερών απομόνωσης και εφόσον (α) έχει υποχωρήσει πλήρως ο πυρετός για ένα 24ωρο χωρίς χρήση αντιπυρετικών και (β) δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα ή τα συμπτώματα βελτιώνονται, διακόπτεται η απομόνωση. γ. Εάν ο πυρετός συνεχίζει ή τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται, παρατείνεται η απομόνωση.
    δ. Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες από την λήξη της απομόνωσης
    Με συνεργασία και καλή διάθεση όλα θα πάνε καλά!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ -ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
    Με εκτίμηση
    η προισταμένη του Νηπιαγωγείου
    Παπαδέα Αργυρώ
    ;


    Τα σχόλια είναι κλειστά.

    Copyright © Νηπιαγωγείο Καρδαμύλων          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση