ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: OUT OF EDEN LEARN ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Το τέταρτο Εργαστήριο Δεξιοτήτων  του Τμήματος 1 για τη φετινή χρονιά (2022-2023) είναι έτοιμο να ξεκινήσει…Οδηγός ο Πωλ Σάλοπεκ που μας έστειλε ένα γράμμα και μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον, το πολύ ενδιαφέρον, ταξίδι του! Γυρνά σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει πολλούς ανθρώπους, μπαίνει στα σπίτια τους τα τόσο διαφορετικά, τρώει τα πεντανόστιμα φαγητά τους! Είναι δημοσιογράφος και ανθρωπολόγος….Μα, τι ενδιαφέροντα επαγγέλματα! Αλλά, το πιο ενδιαφέρον είναι η φωτογραφίες του. Μέσα απ’ αυτές βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά!

Μας πήρε μαζί του στα ταξίδια του ο Πωλ Σάλοπεκ. Γίναμε δημοσιογράφοι, ανθρωπολόγοι, ταξιδευτές του κόσμου αλλά κυρίως της πόλης μας που την είδαμε με πιο προσεκτική ματιά, με μια ματιά γεμάτη αγάπη! Μας αποκάλυψε τα μυστικά της, τις παραδόσεις και την ιστορία της! Του υπ0οσχεθήκαμε του φίλου μας του Πωλ ότι θα θυμόμαστε πάντα ό,τι μας έμαθε και πως θα τον περιμένουμε να έρθει και στους Γαργαλιάνους. Με τους χάρτες που του φτιάξαμε πώς να χάσει το δρόμο; Αναμνήσεις, εμπειρίες, αγάπη… όλα μέσα σ’ ένα βίντεο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *