Σελιδοδείκτες και βιβλιοπρόταση!

Την Παρασκευή ξεκίνησε η λειτουργία της δανειστικής μας βιβλιοθήκης! Σας το είχαμε πει άλλωστε ότι θα γινόταν αυτό μετά την επίσκεψή μας στη δανειστική βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Συζητήσαμε λοιπόν για τους κανόνες, για το τί πρέπει να κάνουμε για να διατηρούμε τα βιβλία “υγιή”, για το “βιβλιογιατρό”, που προσφέρει τις …πρώτες βοήθειες στα βιβλία τα τραυματισμένα, για τον τρόπο που θα πρέπει οι γονείς μας να μας διαβάζουν το βιβλίο. Η κυρία μας τα είχε γράψει ολα αυτά  κι εμείς τα δώσαμε  στους γονείς μας…

Εμείς από τη μεριά μας κατασκευάσαμε σελιδοδείκτες, επειδή δε μας άρεσε που οι σελίδες σε κάποια βιβλα ήταν τσακισμένες! Αυτός ο τραυματισμός δε γίνεται ποτέ καλά!!!

Δείτε λοιπόν τα στάδια της κατασκευής του. Είναι οι παλάμες μας “βιβλιοφάγοι”. Με τα τσουλουφάκια τους ή τα κορδελάκια τους, έτοιμες να … φρουρούν τη σελίδα για να συνεχίσουμε την ανάγνωση! Φρουροί μάλλον είναι αυτοί και όχι σελιδοδείκτες!

Ετσι για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της δανειστικής βιβλιοθήκης, η κυρία μας μας διάβασε ένα υπέροχο βιβλίο “το μπλε σύννεφο”. Μας άρεσε τόσο πολύ που αποφασίσαμε να το δραματοποιήσουμε και να το δείξουμε στους γονείς μας στη γιορτή της 28ης οκτωβρίου! Μιλάει για την ειρήνη, για την προσφορά και για το κακό του πολέμου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *