Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιάαααα!!!!

οι παλιές τουαλέτες γκρεμίστηκαν επιτέλους και στη θέση τους θα έρθουν καινούριες!

οι παλιές τουαλέτες γκρεμίστηκαν επιτέλους και στη θέση τους θα έρθουν καινούριες!

και η πυροσβεστική μας βοηθάει στην καθαριότητα του  χώρου!

η πυροσβεστική μας βοηθάει στην καθαριότητα του χώρου!

το προαύλιο ... πρασινίζει

και το προαύλιό μας … πρασινίζει!

Γεια σας και πάλι!!!

Πω, πω, πώς πέρασε ο καιρός! Ενιωθα πολλή μοναξιά όλο το καλοκαίρι! Ευτυχώς που ερχόταν κάπου κάπου και κάποια κυρία και πότιζε τα φυτά μου !

Δεν είναι το ίδιο όμως, όπως όταν ακούω παιδικές φωνές, όταν οι χώροι μου είναι γεμάτοι παιδιά…

Πρέπει πάντως να ομολογήσω πως φέτος με περιβάλλει πολλή … αγάπη! Κάτι γίνεται μέσα μου!  Νιώθω σαν κάτι να σπάει, σαν κάτι να φυτρώνει, σαν κάτι να χτίζεται, σαν κάτι να …τρέχει!

Λοιπόν κρυφάκουσα και έμαθα ότι: Το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου μου έφτιαξε καινούριο προαύλιο, ο Δήμος  μου κατασκευάζει νέες τουαλέτες, η Πυροσβεστική με βοήθησε να κάνω ένα μπανάκι, οι κυρίες μου τακτοποιούν τις γωνιές, ο ελαιοχρωματιστής μου φρεσκάρει λίγο τα χρώματά μου και η καθαρίστρια μου εξαφανίζει τους ενοχλητικούς … επισκέπτες που είχα όλο το καλοκαίρι!

Ετοιμο πια, φρέσκο και καθαρό, πιο ασφαλές και πιο όμορφο  θα υποδεχτώ μαθητούδια και γονείς στις 11 Σεπτεμβρίου!!!

Μην ξεχαστείτε και δεν έρθετε!

Στις 09:00 θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού (μην αφήσετε μόνους  τους περσινούς σας φίλους που θα πάνε στην Πρώτη – θέλουν τη στήριξή σας!) και μετά θα σας περιμένω κάτω, στο προαύλιό μου να σας συστήσω τους χώρους μου και να σας μιλήσουν οι … “κυρίες” για χρήσιμα πράγματα. Οι αγαπημένες μου κυρίες και φέτος θα είναι η Γαρυφαλιά Τεριζάκη, η Μαριάντζελα Πετροπούλου και η Παναγιώτα Σκουτέρη! Τις αγαπώ και με αγαπάνε πολύ! Γι αυτό και είμαι πιο όμορφο φέτος!!!

Σας αφιερώνω δύο τραγούδια: Με το πρώτο ξεκινήσαμε γλυκά και … στριφογυριστά την περσινή όμορφη χρονιά και με το δεύτερο την κλείσαμε τραγουδώντας  “λα λα λα λαλαλαλαλαααααα” με … δάκρυα στα μάτια!!!

Με αγάπη

το 1ο νηπιαγωγείο σας!

4 σχόλια στο “Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιάαααα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *