Βήματα για τη ζωή-17ος βοηθός!!!

Βοηθός της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν ο Στέλιος!!!

Τη Δευτέρα ο Στέλιος έφερε το αγαπημένο του παιχνίδι, το αγαπημένο του παραμύθι, ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες και φωτογραφίες από μωρό έως την ηλικία των πέντε ετών.Ο πίνακάς του βοηθού γέμισε από φωτογραφίες με τα σημαντικότερα ως τώρα γεγονότα της ζωής του…Την γέννηση του, τον αδερφό του, τους γονείς του…. Τα παιδιά έπαιξαν με το  παιχνίδι του Στέλιου όλη την εβδομάδα.

Διαβάσαμε το παραμύθι και όλοι το άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή ήρθαν η μανούλα και η γιαγιά του Στέλιου  και μας είπαν για το Στέλιο σημαντικά πράγματα και γεγονότα.

 Έτσι μάθαμε για τα μέλη της οικογένειάς του, το αγαπημένο του παιχνίδι, το αγαπημένο του φαγητό, καθώς επίσης και ποιοί  είναι οι φίλοι του στο νηπιαγωγείο. Μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για το φίλο μας ,για τα πράγματα που του αρέσουν  και τις  συνήθειές του  αλλά και για όλα αυτά που ο Στέλιος τα καταφέρνει πολύ καλά! Άκουσε πολλές φιλοφρονήσεις από τα παιδιά που ζέσταναν πολύ την καρδούλα του και του δώσαμε το βραβείο βοηθού.

Ευχαριστούμε πολύ Στέλιο για την όμορφη μέρα που μας χάρισες και μας έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα!!! Η μανούλα σου και η γιαγιά σου, πόσο χαρούμενες και περήφανες ένιωσαν!  Ευχαριστούμε πολύ τη μανούλα του Στέλιου για τα όμορφα δωράκια  που πρόσφερε στα παιδιά. 

Τελευταία  βοηθός η Αριάδνη, αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα γιατί την Τρίτη πάμε στο Πολιτιστικό κέντρο Φαλάνης για την πρόβα της γιορτής μας και την Πέμπτη είναι η γιορτή μας.

Όλα αυτά αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

1 42 4

3 44 5

11 212 2

10 315

13 114 1

1617

187 8

6 65 8