Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς στο νηπιαγωγείο μας

Σήμα Ελληνικής Αστυνομίας - Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής ...

 

31

11

Το νηπιαγωγείο μας είναι πάντα ανοιχτό στην κοινωνία και αγαπάμε να υποδεχόμαστε ανθρώπους που έχουν να μας πουν και να μας δείξουν όμορφα πράγματα!!!

Με ιδιαίτερη επιτυχία υποδεχθήκαμε  τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, που πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία της πόλης,(σήμερα Δευτέρα ήρθαν στο νηπιαγωγείο μας) για την ενημέρωση, τη συνειδητοποίηση, και την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών, όσον αφορά στους κινδύνους της καθημερινότητας των παιδιών.

 

 

Η ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία είχε στόχο την ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν από τη λανθασμένη συμπεριφορά οδηγών και πεζών, την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα ορθής κυκλοφοριακής αγωγής και τη συνειδητοποίηση της ανάγκης τήρησης των κανόνων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι μικροί μαθητές είχαν ακόμα τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους υπευθύνους αστυνομικούς, θέματα σχετικά με την ασφάλεια όλων μας και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές για ανηλίκους, καθώς και να γνωρίσουν το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας, βλέποντας ότι οι ένστολοι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι των μικρών και των μεγάλων πολιτών σε κάθε δύσκολη στιγμή της καθημερινής ζωής.

Περιπολικό - ΒικιπαίδειαΦονική καταδίωξη στο Πέραμα – «Ο αστυνομικός κρίνει μόνος του πότε πρέπει να πυροβολήσει» λέει ο Μπαλάσκας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online