Προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου στο Νηπιαγωγείο μας από την εθελοντική ομάδα Αγάπη Φροντίδα Ζωής

αμαξίδιο1

αμαξίδιοαμαξίδιο3

Το Νηπιαγωγείο Διαβολιτσίου μέσω της προισταμένης του Φωτεινής Βανικιώτη και το Νηπιαγωγείο Μερόπης μέσω της προισταμένης του Αναστασίας Κάρτσωνα μέσω συνεργασίας τους με την εθελοντική ομάδα Αγάπη Φροντίδα Ζωής μάζευαν από το 2019 πλαστικά καπάκια. Μία δράση για την οποία ενημερώθηκαν από τη μαθήτρια του Νηπιαγωγείου Διαβολιτσίου εκείνη τη χρονιά E.M.A. η οποία είναι εθελόντρια της δράσης μαζί με την οικογένειά της.

Μετά από 4,5 χρόνια συλλογής πλαστικών καπακιών και από τα 2 νηπιαγωγεία παραδόθηκε στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας την Παρασκευή 5 Μάϊου 2023 αναπηρικό παιδικό αμαξίδιο για τις ανάγκες των μαθητών  – μαθητριών του Ειδικού Νηπιαγωγείου , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης με την Προϊσταμένη του κ. Ελένη Κοντοπούλου.

αμαξίδιο6

Η παράδοση έγινε εκ μέρους της προέδρου του Συλλόγου Αγάπη Φροντίδα Ζωης κ Ουρανίας Αθανασοπούλου  από τα μέλη Νικολέττα Κωσταρέλου  και Ιωάννη Αλεξόπουλο  και εκ μέρους των 2 νηπιαγωγείων από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείο Διαβολιτσιου Φωτεινή Βανικιώτη.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή την υπέροχη και συγκινητική πράξη αγάπης!!!

αμαξίδιο4αμαξίδιο5