Από το εγώ στο εμείς!
Στο νηπιαγωγείο μας υλοποιήσαμε την εκπαιδευτική δράση «Από το Εγώ στο Εμείς», με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.
Μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες και ομαδικές εμπειρίες, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με σημαντικές έννοιες όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η αλληλεγγύη. Συζητήσαμε για το πώς νιώθουμε εμείς αλλά και πώς μπορεί να νιώθει ο διπλανός μας, καλλιεργώντας την ικανότητα να αναγνωρίζουμε και να κατανοούμε τα συναισθήματα των άλλων.
Η δράση αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος μέσα στην τάξη, όπου το «Εγώ» μετατρέπεται σταδιακά σε «Εμείς», δημιουργώντας μια κοινότητα μάθησης με σεβασμό, κατανόηση και συνεργασία. 🤝✨




























