Το σχολείο μας

Το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Μηνά βρίσκεται στο Νεοχώρι της Χίου.  Είναι τριθέσιο και φοιτούν σε αυτό 54 παιδιά. Έχει τρία τμήματα που λειτουργούν ως ολοήμερα και ένα Τμήμα Ένταξης. Στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου & στη νέα πτέρυγα που παραδόθηκε λειτουργικά τον Σεπτέμβριο 2018. Το νηπιαγωγείο μας εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός μεγάλου και ολοένα αναπτυσσόμενου οικισμού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω mail:  mail@1nip-ag-mina.chi.sch.gr

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους του σχολείου μας. Το βίντεο  δημιουργήθηκε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων γνωριμίας με το Η’ Δημόσιο Νηπιαγωγείου Πάφου με το οποίο εκπονούμε το πρόγραμμα erasmus+  με τίτλο «Ανακαλύπτοντας τον φυτικό πλούτο της Χίου και της Κύπρου» το σχολικό έτος 2019-2020.

Ελάτε να γνωρίσετε το νηπιαγωγείο μας

Στο 1ο  τμήμα υπεύθυνοι  νηπιαγωγοί είναι η Βιργινία Σμυρναίου , η Δέσποινα Τσουκαλά.

1ο τμήμα

 

Στο 2ο  τμήμα υπεύθυνοι  νηπιαγωγοί είναι η Δήμητρα Μαστοράκη, Καλλιόπη Αμπανούδη.

2ο τμήμα


Στο 3ο  τμήμα υπεύθυνοι  νηπιαγωγοί είναι η Αριέττα Σκαφίδα, η Θάλεια Χατζηδαμιανού.

Στο παρακάτω padlet μπορείτε να βλέπετε τις δράσεις του 3ο τμήματος μας.

Made with Padlet

 

Στο τμήμα ένταξης υπεύθυνη νηπιαγωγός είναι η Βάσω Κόνιαρη.
Εκπαιδευτικός Αγγλικών: Αιμιλία Μιχελουδάκη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να γνωρίσετε  το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του νηπιαγωγείου. Μέσα από αυτήν την παρουσίαση θα πάρετε μία γεύση  τόσο από  αυτά που πρόκειται να μάθουν τα παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο όσο και τον τρόπο με το οποίο θα γίνει αυτό. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεση σας!


Λήψη αρχείου