Πλατφόρμα edupass

Αγαπητοί γονείς, στην πλατφόρμα edupass θα γίνεται η δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test, από εδώ και πέρα.
Οι Διευθυντές των σχολείων μέσα από τις Θυρίδες των σχολικών μονάδων θα έχουν την δυνατότητα έκδοσης κατάστασης με τις δηλώσεις παρουσίας μαθητών & εκπαιδευτικού προσωπικού.
Με τους κωδικούς taxis net, λοιπόν θα μπαίνετε στην διεύθυνση edupass.gov.gr και θα δηλώνετε το test των μαθητών, από την Δευτέρα 1-11-2021 για την Τρίτη κι έπειτα.

Καλό Σ/Κ
Η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου

Αηδημητριάτικα-χρυσάνθεμα

Τα χρυσάνθεμα, το κατ’ εξοχήν λουλούδι του Φθινοπώρου ο λαός του έδωσε το προσωνύμιο «αηδημητριάτικα», επειδή συμπίπτει η άνθησή τους με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Ανήμερα της εορτής φυτέψαμε στο σχολείο μας ”χρυσά άνθη” σε ποικίλα χρώματα. Το χρώμα και το άρωμά τους πλημμύρισαν με χαρά ομορφιά και αισιοδοξία τη σχολική μας καθημερινότητα.

    

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 1940


Η γιορτή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 10- 2021, χωριστά για κάθε τμήμα χωρίς την παρουσία γονέων.

Ώρα προσέλευσης: 8:45 π.μ.

Ώρα αποχώρησης:  10:00 π.μ.

Προσκύνημα στο ηρώο πεσόντων-κατάθεση στεφάνου 11:30π.μ.

Η διεύθυνση του 1ου Νηπιαγωγείου Αγιάς

(περισσότερα…)