Επικοινωνία

1ο Γενικό Λύκειο Ζωγράφου
Κρίνων 26, 157 72 Ζωγράφου
τηλ: 210 7773542 – 210 7779897,   fax: 210 7755024
email: mail@1lyk-zograf.att.sch.gr 

Επιλέξτε για οδηγίες εδώ

 

Με ένα blog ή ιστολόγιο, το 1ο Λύκειο Ζωγράφου αναβαθμίζει την παρουσία του στο διαδίκτυο, φιλοδοξώντας να προσφέρει ακόμη καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και θέλοντας να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και να κάνει την σχέση μεταξύ των μελών της ακόμα πιο διαδραστική και δημιουργική.

Το ιστολόγιο καταρχήν στοχεύει να διευκολύνει την ενημέρωση μέσα από μια ενεργή ροή πληροφοριών που αφορά το σχολείο μας και όπου οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές , οι μαθήτριες μας και οι γονείς τους θα έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις του σχολείου αλλά και σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση γενικότερα.

Επιπλέον στοχεύει να προαγάγει την διαδικασία της μάθησης και να λειτουργήσει ως κόμβος αναφοράς με την συγκέντρωση του κατάλληλου ψηφιακού υλικού και την διασύνδεση με άλλους χρήσιμους και ενδιαφέροντες ιστότοπους.

Τέλος στοχεύει να προωθήσει με ακόμα έναν τρόπο την δημιουργική δραστηριότητα των μαθητών και να προβάλει αυτήν τους την προσπάθεια.

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση