.jpg

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7/2/2023 τα σχολεία

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου τα σχολεία στο Δήμο Ζωγράφου. Κλειστοί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, μετά από διαβούλευση με τους 66 δήμους της Αττικής, τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα αιτήματα των δημάρχων και με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη και Παιδείας Χ. Αλεξανδράτου προέβη στην απόφαση τα σχολεία περιοχών που αναμένεται να πληγούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί των περιοχών. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Οι μαθητές του σχολείου θα συνδεθούν και θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας WebEx. Oι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης στα μαθήματα καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων επισυνάπτονται παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6, 7, 8, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σύνδεσμοι μαθημάτων WebEx με τα ονόματα καθηγητών

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση