Της αγάπης οι γητειές

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 η Α’ τάξη του 1ου Λυκείου Ξάνθης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μαγική αφήγηση 5 παραμυθιών που έκανε η Ανθή Θάνου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Κούλελη.

Καθώς ήταν και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα παραμύθια αναφέρονταν σε ιστορίες αγάπης και έρωτα και είχαν διδακτικό χαρακτήρα. Κάποια από αυτά δεν είχαν τέλος, αφού σκοπός τους ήταν να αφήσουν την φαντασία μας να καλπάσει. Τις ιστορίες αγάπης θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω συγκινητικές, αληθινές, πλούσιες νοηματικά και ευχάριστες. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το πάθος της αφηγήτριας, η οποία μας προκαλούσε μόνο και μόνο με τις διαφορές του τόνου της φωνής της, με τις κινήσεις της, με την τέχνη της αφήγησης και φυσικά με τη βοήθεια του συνεργάτη της, που έπαιζε κιθάρα, να νιώσουμε τα συναισθήματα του πρωταγωνιστή σε κάθε ένα από τα μεθυστικά παραμύθια τους.

Είναι αλήθεια πως στον καθένα μας άφησε την αίσθηση ότι έχει αποκομίσει τη σοφία μιας καινούριας εμπειρίας και αναμφίβολα έφτιαξε τη μέρα μας με ξεχωριστό τρόπο!

Ζωή Παπαδοπούλου
Τμήμα Α4
1ο ΓΕΛ Ξάνθης
Σχολικό έτος 2012-2013

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση