Πήγαμε για zumba!

Τρίτη 20 Nοεμβρίου. Είναι πρωί…. έξω βρέχει…. Ακόμα μία συνηθισμένη σχολική μέρα ξεκίνησε.

Οι ώρες περνούσαν. Η ώρα του project έφτασε επιτέλους!

Αφού πήραμε παρουσίες, η κυρία Κατερίνα Χατζηγιαννάκoυ, όλο χαρά μας ανακοίνωσε πως το μάθημα σήμερα θα γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Όλοι αναρωτηθήκαμε τι θα ήταν εκείνο που θα μπορούσε να αλλάξει το συνηθισμένο μάθημα. Αφού μας κράτησε λίγο σε αγωνία, μας είπε πως σήμερα θα βγαίναμε έξω από το σχολείο… θα πηγαίναμε να μάθουμε zumba! Ξεκινήσαμε, λοιπόν, να κατηφορίζουμε… Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε. Εκεί μας περίμενε η χοροδιδάσκαλος κυρία Φιλιώ Θεοδοσιάδου.

Το μάθημα αρχίζει. Εμείς φανταζόμαστε πως θα είναι κάτι εύκολο. Φευ! Όταν αρχίσαμε να χορεύουμε καταλάβαμε πόσο δύσκολος πραγματικά είναι αυτός ο χορός.

Αφού πρώτα βγάλαμε τα μπουφάν μας, ξεκινήσαμε με ένα ολιγόλεπτο ”ζεσταματάκι” όπως μας το είπε χαριτολογώντας η κυρία Φιλιώ. Ο χορός άρχισε. Το ένα τραγούδι έπαιζε μετά το άλλο, διαδοχικά χωρίς καμία διακοπή. Η ώρα πήγε 12:00… Έπρεπε δυστυχώς να φύγουμε. Βγήκαμε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες, ευχαριστήσαμε την κυρία Φιλιώ για το χρόνο που μας διέθεσε και στη συνέχεια ξεκινήσαμε για την επιστροφή μας στο σχολείο.

Ο καιρός όσο περνούσε η ώρα χαλούσε πιο πολύ και η βροχή δυνάμωνε. Δεν μας ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή διότι είχαμε μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μας!

Πιστεύω πως όλο αυτό που περάσαμε θα μείνει αξέχαστο στο καθένα από εμάς. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάμε.

Μαρία Παπαδοπούλου
Τμήμα Α4
1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Σχολικό έτος 2012-2013

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση