Έκθεση για τα σχολικά προγράμματα του 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 16-6-2014

Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013-2014 στο ΓΕΛ Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκαν επτά περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα. Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κατά την διάρκεια της υλοποίησης των προγραμμάτων και οι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα με τους καθηγητές τους .

Το μόνο σκοτεινό σημείο παραμένει το ότι δυστυχώς κανένα από τα προγράμματα του σχολείου δεν επελέγη σε κανένα Κ.Π.Ε, πράγμα που λύπησε και ενόχλησε τους συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές. Καταφέραμε όμως να πραγματοποιήσουμε αρκετές πολιτιστικές επισκέψεις, μονοήμερες και πολυήμερες , από τις οποίες οι μαθητές ωφελήθηκαν και έμειναν ικανοποιημένοι από τα μέρη και τα μνημεία που γνώρισαν.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει νομίζω να γίνει στο πολιτιστικό πρόγραμμα της κ. Τσίκαρη Αικατερίνης, που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία, όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στο κοινό της Καλαμπάκας.

Ελπίζουμε του χρόνου τα προγράμματα να είναι και περισσότερα και καλύτερα, αλλά αυτό απαιτεί και την ανάλογη ανταπόκριση από την μεριά των ΚΠΕ.

Οι εργασίες και παρουσιάσεις των προγραμμάτων θα αναρτηθούν, όσες δεν αναρτήθηκαν ακόμη, στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( ΠΕ01)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *