Κανόνες τηλεδιάσκεψης

Αγαπητοί μαθητές,
Σύμφωνα με τους κανόνες τηλεδιασκέψεων,

 1. Μπαίνετε στην τηλεδιάσκεψη (στην εικονική τάξη του/της κάθε εκπαιδευτικού),
  5 λεπτά πριν την έναρξη της και περιμένετε να σας αποδεχτεί ο/η εκπαιδευτικός.
 2. Γράφετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά κι όχι στα greeklish ή κάποιο ψευδώνυμο.
 3. Σέβεστε όλους όσους συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη.
 4. Κλείνετε το μικρόφωνο και το ανοίγετε όταν το επιτρέπει ο/η εκπαιδευτικός. Η ταυτόχρονη χρήση των μικροφώνων μπλοκάρει την πλατφόρμα.
 5. Δεν έχετε ανοικτή κάμερα, παρά μόνο αν το ζητήσει ο/η εκπαιδευτικός.
 6. Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση, η ηχογράφηση και η βιντεοσκόπηση της τηλεδιάσκεψης, καθώς και η ανάρτηση στιγμιοτύπων της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες αυτές η πράξεις είναι παράνομες και επισύρουν τιμωρία.
 7. Ελέγχετε καθημερινά το blog τους σχολείου και τα email στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (https://webmail.sch.gr) για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα ή εργασίες, κλπ που σας έχουν αποσταλεί. Υπάρχει περίπτωση κάποιες στιγμές το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο να μην λειτουργεί λόγω υπερφόρτωσης, οπότε ξαναδοκιμάζετε αργότερα.
 8. Σε περίπτωση ύπαρξης κάποιας άλλης διεύθυνσης email (στο gmail, yahoo, κλπ) που ίσως ελέγχετε πιο συχνά, η εφαρμογή webmail.sch.gr σας δίνει την δυνατότητα να προωθείτε αυτόματα όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε στο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε αυτή.
  Για να κάνετε τις σχετικές ρυθμίσεις μεταβείτε από το οριζόντιο μενού “Αλληλογραφία–>Κανόνες” και στην οθόνη που θα εμφανιστεί πατήστε πάνω στο “Προώθηση”.

  Ορίστε αν θέλετε να κρατούνται τα προωθούμενα μηνύματα σας και στο λογαριασμό σας ώστε να τα βλέπετε και μέσω του webmail.sch.gr, ενεργοποιώντας το “Διατήρηση ενός αντιγράφου μηνυμάτων σε αυτό το λογαριασμό;”
  Στο πλαίσιο “Διεύθυνση(εις) για προώθηση;” ορίστε την /τις ηλ. διευθύνσεις email όπου θέλετε να προωθείτε την εισερχόμενη αλληλογραφία σας.
  Τέλος πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση και Ενεργοποιήση” για να ενεργοποιήσετε την προώθηση εισερχόμενης αλληλογραφίας.
 9. Για τυχόν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε π.χ. πρόβλημα με το μικρόφωνο, αδυναμία σύνδεσης, πρόβλημα με τους κωδικούς πρόσβασης, ενημερώνουμε με μήνυμα στο 1lykkilk@gmail.com
Κατηγορίες: Νέα-Ανακοινώσεις, Τηλεκπαίδευση. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.