Κωδικός ασφαλείας για την υποβολή Μηχανογραφικού

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα έως και τις 30/6/2022 θα προσέρχονται οι μαθητές- υποψήφιοι αυτοπροσώπως στο σχολείο, για να εκδώσουν και να παραλάβουν κωδικό ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου και παράλληλου μηχανογραφικού για τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Δικαιούνται όλοι οι μαθητές, είτε προσήλθαν στις πανελλαδικές εξετάσεις είτε όχι. Όσοι δεν προσήλθαν σε πανελλαδικές μπορούν να υποβάλλουν μηχανογραφικό μόνο για τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Όσοι υποψήφιοι δε βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη πρέπει να στείλουν εκπρόσωπο με εξουσιοδότηση μέσω του GOV.gr  ή μέσω ΚΕΠ και με αστυνομική ταυτότητα, αφού προηγουμένως συνεννοηθούν τηλεφωνικά με το σχολείο.

Σας συνιστούμε θερμά να έρχεστε από σήμερα, για να ολοκληρωθεί έγκαιρα και με ασφάλεια η διαδικασία. Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των παιδιών σας.

Μακάριος Θεόδωρος

Διευθυντής 1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου

 

https://www.minedu.gov.gr/news/52526-20-06-22-dimiourgia-kodikoy-asfaleias-ypopsifion-gel-kai-epal-gia-tin-ypovoli-mixanografikoy-deltiou-m-d-gia-eisagogi-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-kai-parallilou-mixanografikoy-deltiou-p-m-d-gia-eisagogi-se-dimosia-iek-etous-2022