Ιστολόγιο 1ου Γενικού Λυκείου  Αγ. Βαρβάρας

Εγγραφές Μαθητών για το Σχ. Έτος 2021-22

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών  θα πρέπει να προσέλθει ο ένας γονέας στο σχολείο (Ελ. Βενιζέλου και Κομνηνού), μέχρι την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων τον Σεπτέμβρη, προσκομίζοντας τα πιο κάτω δικαιολογητικά:

1. Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής από το e-eggrafes μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet). Η εκτύπωση θα πρέπει να έχει γίνει μετά τις 12 Ιουλίου για να φαίνεται το σχολείο τοποθέτησης.
2. Υπεύθυνη δήλωση του άλλου γονέα που θα δηλώνει ότι: «Έλαβα γνώση για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του/της …(Ονοματεπώνυμο παιδιού)…., του οποίου είμαι δεύτερος κηδεμόνας και συμφωνώ με αυτήν»

Και επιπλέον, αν το παιδί γράφεται στην Α’ Τάξη

3. Φωτοτυπία Ταυτότητας του παιδιού ή πιστοποιητικό Γέννησης
4. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ). Το ΑΔΥΜ είναι ένα έντυπο που συμπληρώνει ο γιατρός του παιδιού σας, προκειμένου να μπορεί να λάβει μέρος στο μάθημα της γυμναστικής. Το έχετε προσκομίσει άλλες τρεις φορές μέχρι τώρα στο σχολείο φοίτησης του παιδιού σας, στην Α’ Δημοτικού, Δ’ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου. Το έντυπο αυτό μπορείτε να το προμηθευτείτε από το σχολείο ή να το κατεβάσετε από τη διαδικτυακή διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/1lykagva/files/2021/07/ADYM.pdf

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο ή να αφήσετε κάποιο σχόλιο στο άρθρο. Τα σχόλια δεν είναι ορατά δημόσια.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη, από τις 8:15 μέχρι τις 1:45.

Αφήστε μια απάντηση