Ιστολόγιο 1ου Γενικού Λυκείου  Αγ. Βαρβάρας

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των Υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ

Ανακοινώθηκε από την Γ΄Αθήνας το πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ. Συγκεκριμένα  θα πρέπει να παρουσιαστούν στις 7:30, την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα αγόρια και την Παρασκευή 26 (τα κορίτσια), στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σουλίου & Σίφνου) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υγειονομική εξέταση.

Υποψήφιοι ή υποψήφιες που λόγω συμμετοχής τους σε εξέταση ειδικών μαθημάτων που δεν μπορούν να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες για την υγειονομική εξέταση θα μπορέσουν να εξεταστούν έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 07:30 στον ίδιο χώρο. Όσοι υποψήφιοι-ες που για λόγους υγείας (που αιτιολογούνται από Νοσοκομείο) δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στις 24 ή στις 25 Ιουνίου 2021 μπορούν να προσέλθουν όποια μέρα επιθυμούν για εξέταση σύμφωνα με το πρόγραμμα.  Επίσης υποψήφιοι-ες κυρίως από την επαρχία που δεν είναι δυνατόν να προσέλθουν τις προκαθορισμένες ημέρες τόσο για την κατάθεση των δικαιολογητικών όσο και για μία ή περισσότερες από τις πρακτικές δοκιμασίες θα μπορούν να προσέλθουν άλλες ημέρες όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με βάση τα αγωνίσματα.

Τα αγωνίσματα των δρόμων (200 και 400 μ) θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου και Γ’ Σεπτεμβρίου, Δάσος Χαϊδαρίου), η κολύμβηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου (Λεωφόρος Αθηνών & Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου) και το άλμα εις μήκος και η σφαιροβολία στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ, από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου έως την Τετάρτη 7 Ιουλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και οδηγίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση