Ιστολόγιο 1ου Γενικού Λυκείου  Αγ. Βαρβάρας

Αναστολή λειτουργίας τμήματος

Λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος κωρονοϊού, αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α1. Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές του τμήματος θα πρέπει να παραμείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις,  μέχρι και τις 7 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής αυτής, επειδή θεωρούνται στενές επαφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θα πρέπει να παρακολουθούν στενά την υγεία τους και να έλθουν σε άμεση επικοινωνία με το γιατρό τους σε περίπτωση που παρουσιάσουν κάποιο σύμπτωμα. Επίσης θα πρέπει να λαμβάνουν συστηματικά μέτρα προφύλαξης κατά την επαφή τους με τα άτομα που διαμένουν μαζί τους στην ίδια κατοικία: χρήση ιδιαίτερου δωματίου εάν είναι δυνατόν, αυστηρή τήρηση απόστασης πάνω από 1,5 μέτρο και χρήση μάσκας από όλους στο σπίτι, συστηματική υγιεινή χεριών από όλους στο σπίτι (συχνό πλύσιμο με σαπούνι και νερό ή/και εφαρμογή αντισηπτικού χεριών), καλός αερισμός των χώρων του σπιτιού, χρήση διαφορετικής τουαλέτας ή και μπάνιου εάν είναι δυνατόν, χωριστή λήψη γευμάτων (στο ιδιαίτερο δωμάτιό τους εφόσον είναι δυνατό), εφαρμογή απολυμαντικού σε επιφάνειες κοινής χρήσης (π.χ. κοινή οικιακή χλωρίνη σε αραίωση 1:50 – βλ. https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Οι μαθητές θα επιστρέψουν στο σχολείο την Τρίτη 8 Ιουνίου, αφού έχουν κάνει αυτοδιαγνωστικό τεστ τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Τα μαθήματα του τμήματος θα γίνονται κανονικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα και ωράριο. Για να δείτε το ωράριο λειτουργίας πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση