Ιστολόγιο 1ου Γενικού Λυκείου  Αγ. Βαρβάρας

Αναστολή Λειτουργίας Τμήματος-Νέο Πρόγραμμα Μαθημάτων

Μετά από απόφαση του Δ/ντή Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας, αναστέλλεται για δεκατέσσερις μέρες η λειτουργία του τμήματος Γοικ1, λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος κωρονοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές του τμήματος θα πρέπει να παραμείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι τις 30 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής αυτής, επειδή θεωρούνται στενές επαφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θα πρέπει να παρακολουθούν στενά την υγεία τους και να έλθουν σε άμεση επικοινωνία με το γιατρό τους σε περίπτωση που παρουσιάσουν κάποιο σύμπτωμα.

Από αύριο Τρίτη, οι μαθητές του Γοικ1 θα παρακολουθούν τα μαθήματα προσανατολισμού, με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης κάνοντας χρήση της πλατφόρμας webex. Για να δείτε πότε ξεκινά κάθε διδακτική ώρα και τα διαλείμματα πατήστε εδώ.

Επειδή, εκτός από μαθητές βρίσκονται και καθηγητές του σχολείου σε κατ΄οίκον περιορισμό, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου το σχολείο θα ακολουθήσει καινούριο πρόγραμμα, που μπορείτε να το δείτε εδώ. Οι μαθητές του Α1, την Τρίτη ξεκινούν τα μαθήματά τους τη δεύτερη ώρα.

Σημειώνουμε ότι οι μαθητές του Γοικ1, και Βθ1, παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα προσανατολισμού, ενώ οι μαθητές του Β2 μόνο τα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Έχει προβλεφθεί να γίνουν μαθήματα στους μαθητές της Γ’ τάξης διαδικτυακά, από καθηγητές που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσουν τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των Αρχαίων, Μαθηματικών και Γλώσσας μέσω Webex, αφού τελειώσουν τα μαθήματά τους στο σχολείο, από το σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *