Διαδικασία υποβολής αίτησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

INFOΑγαπητοί γονείς και συνάδελφοι σας ευχόμαστε μία δημιουργική σχολική χρονιά και σας ενημερώνουμε ότι αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή των αιτήσεων και των απαραίτητων εγγράφων (Πρακτικό συλλόγου, παιδαγωγικές εκθέσεις, υπεύθυνη δήλωση, κλπ.) θα χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση: aitiseis@1kesy-a.att.sch.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Προδιαγραφές για την εγκυρότητα της αίτησης

  1. O κηδεμόνας συμπληρώνει  μία υπεύθυνη δήλωση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses στην οποία γράφει το εξής κείμενο: “Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι ο γονέας/κηδεμόνας του (ονοματεπώνυμο μαθητή) και ότι τα δικαιολογητικά που υποβάλλω είναι γνήσια και αληθή” 
  2. Ο κηδεμόνας συμπληρώνει την αίτηση με τίτλο “ΑΙΤΗΣΗ 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α’ ΑΘΗΝΑΣ” που βρίσκεται παρακάτω. Η αίτηση συμπληρώνεται αποκλειστικά από το νόμιμο κηδεμόνα και μόνο στην περίπτωση που το παιδί χρειάζεται αξιολόγηση για θέματα μαθησιακών δυσκολιών και υποστήριξη στο σχολείο.
  3. Ο μαθητής πρέπει να φοιτά αποκλειστικά σε σχολείο ευθύνης του 1ου ΚΕΔΑΣΥ Α΄ Αθήνας. Η λίστα των σχολείων βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και συγκεκριμένα στη σελίδα: ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.
  4. Τα πεδία πρέπει να συμπληρώνονται με κεφαλαία γράμματα.
  5. Η υπεύθυνη δήλωση και η αίτηση του γονέα/κηδεμόνα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aitiseis@1kesy-a.att.sch.gr

Στην περίπτωση που τα έγγραφα πληρούν τις ανωτέρω προδιαγραφές, τότε η αίτηση θα θεωρείται έγκυρη και ο αρμόδιος υπάλληλος του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Αθήνας θα σας γνωστοποιεί τηλεφωνικώς τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σας.

ΝΕΟ!!! Η υπηρεσία μας θα δέχεται τις αιτήσεις των γονέων και δια ζώσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00 – 13.00 στο ισόγειο του κτιρίου (Χίου 16-18, 10438,  Αθήνα). 

Οδηγίες

ΑΙΤΗΣΗ 1ου ΚΕΔΑΣΥ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ (DOCX)

ΑΙΤΗΣΗ 1ου ΚΕΔΑΣΥ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ (PDF)