Δραστηριότητες υποδοχής μαθητών της Α’ Γυμνασίου – παιχνίδια ρόλων Γ’ Γυμνασίου

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς το σχολείο μας υποδέχτηκε τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου με μία σειρά εκδηλώσεων υποδοχής, αλλά και παιχνιδιών γνωριμίας. Τα παιδιά, πολλά από τα οποία φοίτησαν σε διαφορετικά Δημοτικά του Δήμου Ζωγράφου, διά της ομαδοσυνεργατικής επικοινωνίας συστήθηκαν στο τμήμα τους, γνώρισαν τους συμμαθητές τους και έπαιξαν.

 

 

 

 

 

 

 

Στην πρόταση της 

διεύθυνσης του σχολείου να αφιερωθεί το πρώτο δίωρο της σχολικής χρονιάς στους νέους μαθητές με ιδιαίτερα εμπνευσμένη διάθεση ανταποκρίθηκαν η καθηγήτρια της Φυσικής του σχολείου μας κ. Ντζιού, που ανέλαβε την οργάνωση, καθώς και οι φιλόλογοι κ. Κυριτσοπούλου, κ. Μπουλούδα, κ. Καρύδη και κ. Κριτσωτάκης, κ. Ζυγούρης που συνέδραμαν δημιουργικά.

Οι δραστηριότητες στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου έδωσαν μεγάλη χαρά και θάρρος στους μαθητές μας για το καινούργιο ξεκίνημά τους. Σε συνέχεια της επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου “ξανασυστήθηκαν” μεταξύ τους με αντίστοιχα παιχνίδια ρόλων και ξεκίνησαν και αυτοί τη νέα χρονιά με πολλά χαμόγελα!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!