Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/2020 ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

Από Δευτέρα 18/5/2020 και έως τη λήξη του Σχολ. Έτους (12/6/2020) οι μαθητές θα έρχονται εναλλάξ και θα ακολουθούν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που έχουν, με ωράριο λειτουργίας από 8:15 έως 13:30 (6ωρο) και 14.00 (7ωρο).    Το κάθε τμήμα χωρίζεται σε δύο υποτμήματα-ομάδες (με αλφαβητική σειρά, όπως στον κατάλογο τμήματος) , καθένα από τα οποία θα κάνει  μάθημα 10 εργάσιμες ημέρες.

Η 1η υποομάδα /μαθητές   οι οποίοι/ες θα έρχονται κατά τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή την εβδομάδα 18/5 έως 22/5 και την επόμενη εβδομάδα 25/5 έως 29/5 Τρίτη, Πέμπτη και θα συνεχίσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο έως την λήξη του σχολικού έτους

και η 2η υποομάδα/μαθητές  οι οποίοι/ες θα έρχονται κατά τις μέρες Τρίτη, Πέμπτη την εβδομάδα 18/5 έως 22/5 και την επόμενη εβδομάδα 25/5 έως 29/5 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  και θα συνεχίσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο έως την λήξη του σχολικού έτους

Θα ενημερωθείτε για τις υποομάδες και το πρόγραμμα που θα δημιουργηθεί, μέσω των e-mail σας.

Σας επισημαίνουμε ότι κατόπιν οδηγίας του ΥΠΑΙΘ το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό και θα χρειαστεί να έχετε εφοδιάσει τα παιδιά σας με νερό, φαγητό και ότι άλλο εσείς κρίνετε απαραίτητο ότι θα χρειαστούν κατά τις ώρες παραμονής τους στο σχολείο.

Αγαπητοί γονείς, τονίστε στα παιδιά σας ότι  δεν χαλαρώνουμε,τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις (ειδικά στο σχολείο) και μένουμε ασφαλείς.

Παρακαλούμε για την δική σας συνδρομή όσον αφορά την κατά το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή των οδηγιών σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων.

Η επικοινωνία σας με την Δ/νση του σχολείου καλό θα είναι να γίνεται μέσω τηλεφώνου (2695042200)  ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (mail@1gymzakynth.zak.sch.gr) ή τέλος δια μέσου της εξωτερικής πόρτας που οδηγεί στο γυμναστήριο του σχολείου , με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στους διαδρόμους κυκλοφορίας των μαθητών μετά από ειδοποίηση της Δ/νσης του σχολείου.

Θα ακολουθήσουν νέα ενημερωτικά μηνύματα κατά την διάρκεια του διδακτικού έτους ,γι’ αυτό να παρακολουθείτε τα e-mail σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

https://blogs.sch.gr/1gymzaky/files/2020/05/Checklist-για-γονεις-.pdf

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

https://blogs.sch.gr/1gymzaky/files/2020/05/Checklist-για-εφήβους-1-2.pdf

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς