Αποτελέσματα – Έλεγχοι – Εγγραφές

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Ιουνίου 2019, θα αναρτηθούν έξω από το γραφείο καθηγητών του σχολείου, την Τρίτη 11 Ιουνίου, ώρα 14:00.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών/τριών όλων των τάξεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  13 Ιουνίου, 09:00 – 13:00. 


Οι γονείς των μαθητών/τριών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας μπορούν να προσέρχονται , από τις 20 έως και τις 27 Ιουνίου, 09:00 με 13:00, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την εγγραφή κάθε μαθητή/τριας της Α΄Τάξης είναι:

  1. Δελτίο Ταυτότητας του γονέα – κηδεμόνα που πραγματοποιεί την εγγραφή (αν δεν υπάρχει, απαραίτητο το διαβατήριο)
  2. Σε περίπτωση αλλοδαπού μαθητή/τριας απαιτείται  πιστοποιητικό  γέννησης από την χώρα προέλευσης επίσημα μεταφρασμένο στα ελληνικά
  3. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του γονέα-κηδεμόνα μέσω της οποίας θα πραγματοποιείται η επικοινωνία με το σχολείο.  
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή/τριας  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00))

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση