Αρχική » Γενικά » Ενημέρωση από το Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Ενημέρωση από το Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων

Κατεβάστε το έγγραφο σε μορφή pdf ΕΔΩ 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών ύστερα από την αυτοδίκαιη αποχώρηση τριών μελών της αρχικής σύνθεσης που είχε προκύψει από τις εκλογές της 15ης Φεβρουαρίου 2017 ( τα παιδιά τους φοιτούν πλέον στο λύκειο), κάλεσε τα αναπληρωματικά μέλη και έγινε εκ νέου συγκρότηση . Το Δ.Σ απαρτίζεται από:

  • Πρόεδρος : Βέλλιου Γεωργία (6972241405)
  • Αντιπρόεδρος: Ράπτη Μαρία (6938128641)
  • Γραμματέας: Ντάντη Αγγελική (6972916151)
  • Ταμίας: Παναγιώτης Βογιατζής (6932714176 )
  • Μέλη: Μελίνα Γεωργιάδου, Ιουλία Δούκα

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας , πάντοτε σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων, το 15μελές συμβούλιο των μαθητών αλλά και με εσάς τους ίδιους.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας και εν όψει του επερχόμενου χορού του σχολείου μας στις 01-12-2018 σας καλούμε να συμμετέχετε  κατά την ημέρα του χορού προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά σας για την φύλαξη του χώρου  προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών (κλοπές, φασαρίες , κ.λ.π.).

Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης στο κάλεσμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο ,να το κόψετε και να το παραδώσετε – μέσω του παιδιού σας – στο σχολείο ή εναλλακτικά να τηλεφωνήσετε στην Πρόεδρο του Συλλόγου για να δηλώσετε συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Για τον Σύλλογο

Η Πρόεδρος

Γεωργία Βέλλιου

 


Σχολιάστε

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων