Αρχική » Ενημερώσεις/Προσκλήσεις » H εκδήλωση για την 25η Μαρτίου σε βιντεο!

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

H εκδήλωση για την 25η Μαρτίου σε βιντεο!

Μία ξεχωριστή εκδήλωση παρακολουθήσαμε στο σχολείο μας την Παρασκευή 23/3 για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Μια σχολική γιορτή που δεν είναι μόνο επετειακή αλλά εκφράζει διαχρονικά και το σήμερα. Μαθητές και καθηγητές (φιλόλογοι και μουσικοί) εργαστήκαμε με αγάπη και μεράκι για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου. Με θεατρικά δρώμενα και μουσική (χωρίς τον κουραστικό μονόλογο του καθηγητή και τις συνηθισμένες απαγγελίες των συμμαθητών) εκφράσαμε τον αγώνα του λαού μας Ελευθερία και Ανεξαρτησία από τους Τούρκους κατακτητές, αλλά και από τις Μεγάλες Δυνάμεις που ήθελε η καθεμιά να επιβάλει την πολιτική της στη χώρα μας και να ικανοποιήσει τα συμφέροντά της. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από «προστάτες». Μπορούν μόνοι τους να χαράζουν την πορεία τους. Είναι σημαντικό βέβαια να είμαστε ενεργοί πολίτες, να κινητοποιούμαστε για ό,τι μας αφορά και να μην επιτρέπουμε να πέρνονται αποφάσεις για μας χωρίς εμάς.

Το άγχος δεν έλειψε, αλλά χαρήκαμε ό,τι παρουσιάσαμε. Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε. Καταλάβαμε από την προσοχή των συμμαθητών μας ότι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όσα παρουσιάσαμε και απόλαυσαν μουσική και δρώμενα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους υπεύθυνους καθηγητές και στους συμμαθητές μας. Πάντα τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις!!!
Μαρία Δανιηλίδου

Δείτε όλη τη γιορτή σε video

Μερος 1

Παρακολουθηστε τα υπολοιπα βιντεο πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Μερος 2 – Μερος 3 – Μερος 4 -Μερος 5


1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων